Reanimatie- & AED training Amsterdam, 

“Omdat elke seconden telt!”

Per cursusdatum zijn 15 plaatsen beschikbaar, schijf je nu in 

 

 

 • training in 2 uur
 • Professionele instructeurs
 • + 3.500 cursisten gingen je voor

Reanimatie- & AED training in Amsterdam

Inhoud training:
 • Herkennen bewustzijnsstoornissen
 • Inschakelen hulpdiensten
 • Opstarten reanimatie
 • Toepassen van de AED

Prijs: €84,50 ex btw

(Inclusief accreditatie punten)

 

Gecertificeerd door:

Details training

 • Duurt 2 uur
 • Locaties: Amsterdam, Weesp, Wormer of Zaandam
 • Arts/verpleegkundige als instructeur
 • Inclusief certificaten
 • Oefenpop voor elke deelnemer
 • Volgens richtlijnen Nederlandse Reanimatie Raad

Wat onze klanten zeggen

AED Professionals
4.9
Gebaseerd op 149 beoordelingen
powered by Google
Down TownDown Town
02:14 04 Sep 23
Priscilla KPriscilla K
09:32 19 Oct 22
AED professionals leert levens redden! De reanimatietraining is een praktische training gegeven met een prettige dosis Amsterdamse humor. Martin heeft jarenlange ervaring vanuit de zorg en dat merk je. Het volgen van de training geeft mij het vertrouwen te kunnen handelen als dat nodig is.Ik raad Martin van AED Professionals van harte aan!
Marco BorhemMarco Borhem
09:43 12 Oct 22
Voor mijn werkzaamheden verzorg ik ook training aan patienten met hartklachten. Daarom is een goede en betrouwbare opleiding voor het werken met de AED nodig om de veiligheid te kunnen waarborgen.De samenwerking is ons zo goed bevallen. Dat vanaf dit jaar onze medische specialisten en paramedische zorgverleners ook getraind worden door AED Professionals. Een absolute aanrader.
Margreet MakMargreet Mak
18:40 10 Oct 22
Wat een indrukwekkende AED cursus hebben m'n collega en ik achter de rug. Van het eerste t/m het laatste moment hang je aan de lippen van deze professionals uit het werkveld. De casuïstiek die wordt besproken en geoefend komt nagenoeg overeen met hoe het in werkelijkheid plaatsvindt. Met nauwelijks tijd om na te denken leer je de o zo belangrijke eerste minuten bij acute zorg. Dank hiervoor en jullie zien ons volgend jaar zeker weer terug!
Liesbeth van der ZwaanLiesbeth van der Zwaan
07:52 04 Oct 22
Wij maken gebruik van AED Professionals voor zowel de jaarlijkse BHV training als de training Reanimatie / AED, die bij ons intern door hen verzorgt wordt. Alle trainers zijn mensen met veel praktijkervaring.
Odette delavieterOdette delavieter
13:53 03 Oct 22
Fijne opdrachtgever om mee samen te werken! Up to date cursussen volgens o.a. de Nederlandse Reanimatieraad. Deelnemers ontvangen een BHV cursusboek en worden in een veilige en persoonlijke omgeving getraind.Het hoofddoel is het leren redden van een leven. Deelnemers zijn na afloop meestal erg tevreden en enthousiast. Kortom; ik werk graag voor AED Professionals !
Geen saaie lessen met droge stof!Maar docenten die de kennis overbrengen op een interactieve manier, en vol vakkennis en enthousiasme.Natuurlijk moet je zelf aan de slag, en diegenen die daar enige schroom in hebben worden goed en ontspannen begeleid zodat iedereen aan het eind van de dag zowel theoretisch als praktisch (weer) goed geschoold is.
Sophie WongSophie Wong
13:32 01 Oct 22
Met mijn team een compleet verzorgd workshop mee mogen maken bij AED Professionals. Hele leerzame cursus, onze werknemers hebben veel van opgestoken!
js_loader

Reanimatiecursus

Investeer in een reanimatiecursus! Elke seconde telt bij een hartstilstand. Door te investeren in een reanimatiecursus, kun je jaren aan iemands leven toevoegen. Onder begeleiding van een instructeur leer je tijdens deze reanimatiecursus hoe je een harstilstand herkent en wat je moet doen als iemand bewusteloos is.

De trainings is geschikt voor iedereen die wil leren reanimeren of zijn/haar kennis wil ophalen.

 

Meld u onderstaand aan

Vandaag

Cursusdatum 2-10-2023

Amsterdam, clubhuis a.s.c. de Volewijckers in Amsterdam

Wanneer je de Reanimatie- & AED training door de verpleegkundigen en artsen van AED/BHV professionals laat regelen, heb je niet het gevoel in een klasje te zitten, maar wordt er op een luchtige en volwassen manier je geleerd hoe een leven te redden! Dus geen gegaap in de schoolbankjes maar een prettige leerzame ochtend/middag! Hands-on, dat werkt.

Evert te Pas

Chef- Kok, Kookeiland

Wat is het verschil tussen mij vóór maandag avond en de versie van mezelf erna? Een Reanimatie & AED training bij AED/BHV Professionals! Wat ongelofelijk waardevol om te leren andere mensen in een noodsituatie in leven te houden.

Mok Heimerink

Trainer & webmaster, Webbouwen aan de keukentafel