Onze klanten

Wij zijn gecertificeerd door:

Wat onze klanten zeggen

AED Professionals
4.9
Gebaseerd op 149 beoordelingen
powered by Google
Down TownDown Town
02:14 04 Sep 23
Priscilla KPriscilla K
09:32 19 Oct 22
AED professionals leert levens redden! De reanimatietraining is een praktische training gegeven met een prettige dosis Amsterdamse humor. Martin heeft jarenlange ervaring vanuit de zorg en dat merk je. Het volgen van de training geeft mij het vertrouwen te kunnen handelen als dat nodig is.Ik raad Martin van AED Professionals van harte aan!
Marco BorhemMarco Borhem
09:43 12 Oct 22
Voor mijn werkzaamheden verzorg ik ook training aan patienten met hartklachten. Daarom is een goede en betrouwbare opleiding voor het werken met de AED nodig om de veiligheid te kunnen waarborgen.De samenwerking is ons zo goed bevallen. Dat vanaf dit jaar onze medische specialisten en paramedische zorgverleners ook getraind worden door AED Professionals. Een absolute aanrader.
Margreet MakMargreet Mak
18:40 10 Oct 22
Wat een indrukwekkende AED cursus hebben m'n collega en ik achter de rug. Van het eerste t/m het laatste moment hang je aan de lippen van deze professionals uit het werkveld. De casuïstiek die wordt besproken en geoefend komt nagenoeg overeen met hoe het in werkelijkheid plaatsvindt. Met nauwelijks tijd om na te denken leer je de o zo belangrijke eerste minuten bij acute zorg. Dank hiervoor en jullie zien ons volgend jaar zeker weer terug!
Liesbeth van der ZwaanLiesbeth van der Zwaan
07:52 04 Oct 22
Wij maken gebruik van AED Professionals voor zowel de jaarlijkse BHV training als de training Reanimatie / AED, die bij ons intern door hen verzorgt wordt. Alle trainers zijn mensen met veel praktijkervaring.
Odette delavieterOdette delavieter
13:53 03 Oct 22
Fijne opdrachtgever om mee samen te werken! Up to date cursussen volgens o.a. de Nederlandse Reanimatieraad. Deelnemers ontvangen een BHV cursusboek en worden in een veilige en persoonlijke omgeving getraind.Het hoofddoel is het leren redden van een leven. Deelnemers zijn na afloop meestal erg tevreden en enthousiast. Kortom; ik werk graag voor AED Professionals !
Geen saaie lessen met droge stof!Maar docenten die de kennis overbrengen op een interactieve manier, en vol vakkennis en enthousiasme.Natuurlijk moet je zelf aan de slag, en diegenen die daar enige schroom in hebben worden goed en ontspannen begeleid zodat iedereen aan het eind van de dag zowel theoretisch als praktisch (weer) goed geschoold is.
Sophie WongSophie Wong
13:32 01 Oct 22
Met mijn team een compleet verzorgd workshop mee mogen maken bij AED Professionals. Hele leerzame cursus, onze werknemers hebben veel van opgestoken!
js_loader

14 personeelsleden, waaronder een humeurige kapitein, een matroos met ADHD, 8 opgeschoten jongeren, (die het woord serieus niet in de boeken heeft staan), een autistische chef kok en nog wat ander bij elkaar geraapt volk. Deze lieve groep mensen zijn voor mij als Vlootkapitein van MS de Jordaan mijn nautische familie.

Jij hebt een fantastisch verzorgde training gegeven met veel enthousiasme, maar vooral heel veel praktische kennis over hoe mensen hun leven te redden. Reanimatie, de Heimrich greep, eerste hulp bij ongevallen, brand blussen, alles kan voorbij.

Jouw kennis, die in vele opzichten uitgebreid is, omdat je ook verpleegkundige bent, maakt dat er veel hands on tips gegeven werden en er ook belangrijke zaken op een ontspannen en praktische manier werd gebracht. Maar vooral dat iedereen bij de les bleef!

Mijn medewerkers hadden het er de volgende dag tijdens een van de reguliere vaarten weer over, hoe leuk, interessant, verrassend, maar vooral leerzaam ze de training vonden.

Martin, hartelijk dank voor deze leerzame dag. Volgend jaar zijn we weer van de partij

Petra Ruijs

eigenaresse, MS de Jordaan

“De training BHV was zeer prettig, duidelijk en leerzaam. Plus het geeft voor fysiotherapeuten accreditatiepunten. Super geregeld en zeker een aanrader!”
Colin Liem

Fysiotherapeut, Fysiophysical

In mijn vak als uitvaartbegeleider en luchtdirigent heb ik geregeld te maken met onvoorziene omstandigheden, zoals iemand die het even niet trekt.
Op zo’n moment wil ik voorbereid zijn en weten hoe ik in zo een situatie het slachtoffer het best kan ondersteunen. Niet alleen voor hem/haar zelf, maar natuurlijk ook voor de overige aanwezigen op al zo een intens moment zoals een uitvaart.
Bij Martin van Bakel van AED-professionals heb ik intussen meerdere trainingen gevolgd en ervaren hoe simpel het kan zijn, als je maar weet hoe het werkt. Ik sta door de trainingen van AED-Professionals meer ontspannen in de ruimte, doordat ik weet dat als er iets gebeurt, ik voldoende basis inzicht heb om een 1e zet te maken. Ik pleit ervoor dat middelbare schoolleerlingen in omgeving Amsterdam ook met AED-Professionals aan de slag mogen.
Meer zorg voor jezelf en elkaar………

Dank je wel,
Richard van Roessel

Richard van Roessel

Eigenaar, Maestro Uitvaarders

“Wanneer je de BHV en ontruimingstraining bij Martin van Bakel laat regelen, heb je niet het gevoel in een klasje te zitten, maar wordt er op een luchtige en volwassen manier je geleerd hoe een leven te redden! Dus geen gegaap in de schoolbankjes maar een prettige leerzame ochtend/middag! Hands-on, dat werkt.
Evert te Pas

Chef- Kok, Kookeiland

Wij horen allemaal van situaties waar opeens iemand onwel wordt en hulp nodig heeft. Ik heb mazzel want mijn vrouw is verpleegkundige, dus in ons familie hebben wij altijd iemand in de beurt die in actie kan springen. Maar wat als haar iets overkomt? Of wat als ik onderweg ben met een klant en zij of hij onwel wordt. Wat moet ik dan doen?

Tijd om een BHV training te doen maar hoe? en waar? En is dat niet eng?

Ik ben bij een training geweest van AED BHV Professionals en heb in een verassend plezierige sfeer geleert precies wat ik moet doen in zo een situatie. Duidelijk, eenvoudig en doelgericht op het helpen van iemand die het op dat moment heel hard nodig heeft.

Ik kan de opleidingen van harte aanbevelen;
AED/BHV – professionals daar red je levens mee!

Paul Farmer

Eigenaar, Thexton Armstrong Farmer

Afgelopen jaar hebben wij voor verschillende medewerkers een BHV cursus afgenomen bij AED BHV Professionals.
Het contact met Martin verliep erg prettig en hij speelde goed in op onze wensen.

De cursus kon bij ons op locatie worden gegeven en de begeleiders gaven goede uitleg aan de cursisten.
Van de cursisten hebben wij dan positieve feedback gekregen.

Martin nam na elke cursus weer even contact op om te vragen hoe het was gegaan en of er nog verbeterpunten waren.
Met deze verbeterpunten ging hij gelijk aan de slag en werd dan ook meegenomen in de volgende cursus.

Al met al dus een professionele organisatie, die goed luistert naar de wensen van de klant!

Manon Kluvers

HR manager, Parkeerservice

Vóór maandag avond was ik niks waard.
Nou ja ik zal het iets minder dramatisch stellen:
Ik was niks waard voor iemand die een hartstilstand heeft.

Als ik dus vóór maandag iemand op de grond had zien liggen die niet bewoog of niet ademde, zou die hoogst waarschijnlijk doodgaan. En ik ook waarschijnlijk. Van paniek.

Als ik nu zo’n situatie tegenkom, is de kans groot dat deze persoon het overleeft.
Ik weet precies wat ik moet doen om deze persoon een goede kans te geven.
Hoe cool is dat.

Wat is het verschil tussen mij vóór maandag avond en de versie van mezelf erna?
Een Reanimatie & AED training bij AED/BHV Professionals!

Wat ongelofelijk waardevol om te leren andere mensen in een noodsituatie in leven te houden.
De training was inzichtelijk en praktijkgericht.
Martin (collega van Annelies) was heel duidelijk en met de oefeningen en de, soms grappige, filmpjes voel ik mij nu bekwaam.
Ik weet nu precies wanneer iemand een hartstilstand heeft en wat ik moet doen om hem in leven te houden totdat de ambulance komt.

Ik raad AED Professionals van HARTE aan bij ieder individu, bedrijf of instelling.
Wees waardevol, maak het verschil!

Mok Heijmerink

Trainer & webmaster , Webbouwen aan de keukentafel

Je kent het wel, je neemt tijd ‘vrij’ van je reguliere werkzaamheden om een noodzakelijke cursus te volgen. Je hoopt dan altijd maar dat je er iets aan zult hebben.
Deze keer volgde ik een cursus waarvan ik oprecht hoop dat ik het nooit nodig zal hebben, maar het zet je wel aan het denken.

Annelies Vinken van AED Professionals heeft afgelopen dinsdag een op maat gemaakte EERSTE HULP voor baby’s en kinderen workshop gegeven voor mij en mijn familie.

Waar je allemaal niet bij stil staat, maar toch allemaal in een split second kan gebeuren wordt maar weer eens duidelijk.
Op een zeer aangename ‘hands on’ manier weet Annelies haarfijn uit te leggen hoe te handelen.

Met 11 personen hebben we geoefend hoe een kind wat stikt te helpen, wat te doen bij brandwonden, hoe te handelen bij verdrinking en zo verder.

Zoals gezegd, laten we hopen dat we het nooit nodig zullen hebben. Maar door de duidelijke en toch ook uiterst geduldige uitleg van Annelies weet ik zeker dat mijn kleine Noé en haar nichtje Hannah bij alle opa’s en oma’s en ook bij onszelf in veilige handen zijn nu de theorie is besproken.

Annelies, nog even een paar quotes van na jouw vertrek;

“Ik vind Annelies erg praktijkgericht en niet, zoals je wel eens bij andere cursussen merkt, belerend. Ze speelt echt in op het gezonde verstand.”

“Ik vind Annelies erg professioneel en toch kon ze tegelijk erg goed persoonlijk op de wensen van de groep inspelen. Wat ik vooral heel leuk vond is dat ze meestal niet direct antwoord op een vraag gaf maar deze terugspeelde in de groep. Hierdoor blijft het antwoord op de vraag beter hangen.”

“Annelies is op mij overgekomen als heel down to earth en enthousiast over haar vak. De frequent gebruikte voorbeelden uit de praktijk maken het makkelijker te begrijpen en onthouden.”

“Wij vonden het met voorbeelden uit de praktijk een makkelijk te volgen workshop, begrijpelijk en toegankelijk. Ongelukken die je tegen zou kunnen komen met kinderen heeft ze ons echt richtlijnen voor gegeven.”

Dank je wel voor deze zeer leuke en leerzame workshop!

Met vriendelijke groet,
Desirée Kuperus Mafait
de nu ook voor baby’s en kinderen veiligste reisadviseur

Desiree Kuperus-Mafait

eigenaresse, The Travel Club

We zijn zeer tevreden zijn met de cursus BHV van AED/BHV Professionals, wij hebben deze onlangs met het hele bedrijf gedaan en de reacties van ons personeel waren erg positief.
Ik ben blij dat ze nu allemaal kunnen reanimeren en dat ze weten om te gaan met een AED ook is het fijn dat ze weten met wat voor soort branden we te maken kunnen krijgen en hoe deze geblust moeten worden.
Met zowel de brandweer als bij het Eerste Hulp Deel hebben wij een een leuke en zeer informatieve dag gehad.
Eigenlijk zou iedereen in het bezit moeten zijn van BHV.
Aldo Corradi

Eigenaar, Corradi & Zoon Terrazzo bv

“Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar als er iets gebeurt, wilt u als bedrijf wel goed voorbereid zijn”. Dit is een uitspraak van Annelies, maar ook ik deel deze uitspraak.

Afgelopen dinsdag, op 28 februari heb ik de herhalingscursus BHV gevolgd bij AED/ BHV Professionals.

Geen saaie lesstof of een dik boek doorlezen, maar juist de ervaringen en gebeurtenissen met elkaar bespreken die dagelijks kunnen voorkomen of al eens zijn gebeurd in het bedrijf.
Geen saaie docent die slaapverwekkend is maar iemand die met passie vertelt en je iets wilt leren.
Niet rustig op je stoel zitten maar actief aan de slag met reanimeren, brand blussen of ontruimen.

Wil jij ook kunnen handelen in noodsituaties? Neem contact op met Annelies en zorg dat ook jou personeel, teamgenoten of je gezin veilig zijn wanneer jij in de buurt bent.

Annelies zegt altijd: “Als je mij ziet ben je veilig”. Dat kan ik nu ook zeggen: “Als jullie mij zien dan zijn jullie veilig!”

Annelies ontzettend bedankt voor de leuke en leerzame BHV training. Ik zal AED/ BHV Professionals dan ook zeker aanbevelen bij anderen mensen binnen mijn netwerk.

Wilco Krimp

eigenaar, Timmerfabriek Rekri B.V

Bedrijfshulpverlening is een must Niet alleen om te weten hoe je een brandje blust

Weten hoe te handelen in geval van nood Kan je zelfs iemand redden van de dood

Bij een hartstilstand moet je kunnen reanimeren En dat is nu net iets dat je kunt leren

Ook de stabiele zijligging is soms erg handig Om erger te voorkomen zelfs zeer verstandig

En wat dacht je van de Heimlich greep? Dat is bij verstikking soms de enige escape

Wat te doen bij een gebroken been? Kan je dat wel helemaal alleen?

Mag je bij vergiftiging iets te drinken geven? Het kan het verschil maken tussen dood of leven

Ben je tandarts, fysiotherapeut of pedicure? Dan zijn accreditatie punten een onderdeel van de procedure

Voor ouders is er ook nog de een speciale kinder EHBO Dat is hulpverlening van een heel ander niveau

Kan je de verschillende gevaarlijke stoffen van elkaar onderscheiden? Zodat je gevaarlijke situaties kunt vermijden

Zie je door de bomen het bos niet meer Dan moet je echt bij Martin van Bakel in de leer

Hij zorgt ervoor dat je stevig in je schoenen staat En dat er in een noodsituatie niets meer mis gaat

Wacht niet langer en boek de cursus BHV en de cursus reanimatie met de AED

Ik verzeker je dat je er geen spijt van krijgt En dat je jezelf zelfs overstijgt

Ivonne Kruizinga

Eigenaar, RI Sign en Print

Een greep uit onze klanten

ParkeerService

 

Cordaan

 

Gemeente Weesp

 

PKN

 

Sportclubs o.a. Watergraafsmeer

 

Diverse grote publieksproducties (RTL Late Night/ Boulevard, Boer zoekt vrouw)

 

Ronald Mc Donald Center/Only Friends

 

Anne Frank Huis

 

IJkantine

 

Cardiologie Praktijk Geervliet

 

Geaccrediteerd voor: Huisartsen / Tandartsen / Fysiotherapeuten en andere paramedici

 

Onze samenwerkingen

Groepsfoto’s