Over AED Professionals

“Het allermooiste moment? Levens redden met mijn team”

Over AED Professionals

AED Professionals verzorgt BHV, EHBO, AED- en reanimatietrainingen op 14 locaties door heel Nederland. Voor de trainingen huren we ruimten bij kantoren, sportverenigingen en beveiligingsbedrijven of komen bij jou op locatie.

Martin van Bakel

Directeur AED Professionals

Mijn opleiding heb ik genoten in het Slotervaartziekenhuis, destijds heette dat de Inservice opleiding en was werken & leren tegelijkertijd, nu is dat de MBO verpleegkunde opleiding.

Na 20 jaar als verpleegkundige, teamleider en hoofdverpleegkundige gewerkt te hebben in het AMC kwam ik in 2007 opnieuw in contact met oud-collega Annelies Vinken. Annelies was oprichter van AED Professionals en we besloten samen te gaan werken. Na eerst 1,5 jaar door haar ingehuurd te zijn werden we volwaardige compagnons. Inmiddels is Annelies met pensioen en ben ik sinds 2021 alleen eigenaar van dit unieke bedrijf.

Zelf ben ik binnen het bedrijf verantwoordelijk voor de sales, de werving & selectie en de planning.

Martin van Bakel
Teamfoto AED

Het team van AED Professionals

Het allermooiste moment?

Leren levens redden met mijn team dat bestaat uit betrokken verpleegkundigen, brandweermannen en BHV professionals. Maar vooral ook, deelnemers aan de trainingen meegeven wat ze zeker niet moeten doen bij het verlenen van eerste hulp.

Zo raakten we met ons voetbalteam, dat net daarvoor de Reanimatietraining bij ons had gevolgd, dit voorjaar betrokken bij de reanimatie van een scheidsrechter tijdens een voetbalwedstrijd. Hierbij werd ook de AED gebruikt. De scheidsrechter heeft het gelukkig overleefd door het snelle handelen van deze helden.

 

Wat onze klanten zeggen

AED Professionals
4.9
Gebaseerd op 149 beoordelingen
powered by Google
Down TownDown Town
02:14 04 Sep 23
Priscilla KPriscilla K
09:32 19 Oct 22
AED professionals leert levens redden! De reanimatietraining is een praktische training gegeven met een prettige dosis Amsterdamse humor. Martin heeft jarenlange ervaring vanuit de zorg en dat merk je. Het volgen van de training geeft mij het vertrouwen te kunnen handelen als dat nodig is.Ik raad Martin van AED Professionals van harte aan!
Marco BorhemMarco Borhem
09:43 12 Oct 22
Voor mijn werkzaamheden verzorg ik ook training aan patienten met hartklachten. Daarom is een goede en betrouwbare opleiding voor het werken met de AED nodig om de veiligheid te kunnen waarborgen.De samenwerking is ons zo goed bevallen. Dat vanaf dit jaar onze medische specialisten en paramedische zorgverleners ook getraind worden door AED Professionals. Een absolute aanrader.
Margreet MakMargreet Mak
18:40 10 Oct 22
Wat een indrukwekkende AED cursus hebben m'n collega en ik achter de rug. Van het eerste t/m het laatste moment hang je aan de lippen van deze professionals uit het werkveld. De casuïstiek die wordt besproken en geoefend komt nagenoeg overeen met hoe het in werkelijkheid plaatsvindt. Met nauwelijks tijd om na te denken leer je de o zo belangrijke eerste minuten bij acute zorg. Dank hiervoor en jullie zien ons volgend jaar zeker weer terug!
Liesbeth van der ZwaanLiesbeth van der Zwaan
07:52 04 Oct 22
Wij maken gebruik van AED Professionals voor zowel de jaarlijkse BHV training als de training Reanimatie / AED, die bij ons intern door hen verzorgt wordt. Alle trainers zijn mensen met veel praktijkervaring.
Odette delavieterOdette delavieter
13:53 03 Oct 22
Fijne opdrachtgever om mee samen te werken! Up to date cursussen volgens o.a. de Nederlandse Reanimatieraad. Deelnemers ontvangen een BHV cursusboek en worden in een veilige en persoonlijke omgeving getraind.Het hoofddoel is het leren redden van een leven. Deelnemers zijn na afloop meestal erg tevreden en enthousiast. Kortom; ik werk graag voor AED Professionals !
Geen saaie lessen met droge stof!Maar docenten die de kennis overbrengen op een interactieve manier, en vol vakkennis en enthousiasme.Natuurlijk moet je zelf aan de slag, en diegenen die daar enige schroom in hebben worden goed en ontspannen begeleid zodat iedereen aan het eind van de dag zowel theoretisch als praktisch (weer) goed geschoold is.
Sophie WongSophie Wong
13:32 01 Oct 22
Met mijn team een compleet verzorgd workshop mee mogen maken bij AED Professionals. Hele leerzame cursus, onze werknemers hebben veel van opgestoken!
js_loader

Onze samenwerkingen

Jij hebt een fantastisch verzorgde training gegeven met veel enthousiasme, maar vooral heel veel praktische kennis over hoe mensen hun leven te redden. Reanimatie, de Heimrich greep, eerste hulp bij ongevallen, brand blussen, alles kan voorbij.

Petra Ruijs

eigenaresse, MS de Jordaan

Ik vind Annelies erg professioneel en toch kon ze tegelijk erg goed persoonlijk op de wensen van de groep inspelen. Wat ik vooral heel leuk vond is dat ze meestal niet direct antwoord op een vraag gaf maar deze terugspeelde in de groep. Hierdoor blijft het antwoord op de vraag beter hangen.

Desiree Kuperus-Mafait

eigenaresse, The Travel Club

Wanneer je de BHV en ontruimingstraining bij Martin van Bakel laat regelen, heb je niet het gevoel in een klasje te zitten, maar wordt er op een luchtige en volwassen manier je geleerd hoe een leven te redden! Dus geen gegaap in de schoolbankjes maar een prettige leerzame ochtend/middag! Hands-on, dat werkt.

Evert te Pas

Chef- Kok, Kookeiland

Wij zijn gecertificeerd door: