Reanimatiecursus

Een veilig gevoel voor jouw medewerkers en gasten

Wij zijn gecertificeerd door:

Reanimatiecursus

Zo leer je tijdens deze reanimatiecursus:

R

Herkennen bewustzijnsstoornissen

R

Inschakelen hulpdiensten

R

Opstarten reanimatie

R

Toepassen van de AED

Wij verzorgen reanimatiecursussen en AED trainingen op jouw eigen locatie.

Details reanimatiecursus

Duur 2 uur
Prijs

€ 89,50 excl. btw

(+25,- p.p. accreditatie ex btw)

Instructeurs Verpleegkundigen en artsen
Hulpmiddelen Oefenpop voor elke deelnemer
Certificaat NRR/ERC gecertificeerd
Richtlijnen Nederlandse Reanimatie Raad
Inbegrepen Koffie/thee
Locatie Mogelijk op eigen locatie

 

Wat onze klanten zeggen

AED Professionals
4.9
Gebaseerd op 149 beoordelingen
powered by Google
Down TownDown Town
02:14 04 Sep 23
Priscilla KPriscilla K
09:32 19 Oct 22
AED professionals leert levens redden! De reanimatietraining is een praktische training gegeven met een prettige dosis Amsterdamse humor. Martin heeft jarenlange ervaring vanuit de zorg en dat merk je. Het volgen van de training geeft mij het vertrouwen te kunnen handelen als dat nodig is.Ik raad Martin van AED Professionals van harte aan!
Marco BorhemMarco Borhem
09:43 12 Oct 22
Voor mijn werkzaamheden verzorg ik ook training aan patienten met hartklachten. Daarom is een goede en betrouwbare opleiding voor het werken met de AED nodig om de veiligheid te kunnen waarborgen.De samenwerking is ons zo goed bevallen. Dat vanaf dit jaar onze medische specialisten en paramedische zorgverleners ook getraind worden door AED Professionals. Een absolute aanrader.
Margreet MakMargreet Mak
18:40 10 Oct 22
Wat een indrukwekkende AED cursus hebben m'n collega en ik achter de rug. Van het eerste t/m het laatste moment hang je aan de lippen van deze professionals uit het werkveld. De casuïstiek die wordt besproken en geoefend komt nagenoeg overeen met hoe het in werkelijkheid plaatsvindt. Met nauwelijks tijd om na te denken leer je de o zo belangrijke eerste minuten bij acute zorg. Dank hiervoor en jullie zien ons volgend jaar zeker weer terug!
Liesbeth van der ZwaanLiesbeth van der Zwaan
07:52 04 Oct 22
Wij maken gebruik van AED Professionals voor zowel de jaarlijkse BHV training als de training Reanimatie / AED, die bij ons intern door hen verzorgt wordt. Alle trainers zijn mensen met veel praktijkervaring.
Odette delavieterOdette delavieter
13:53 03 Oct 22
Fijne opdrachtgever om mee samen te werken! Up to date cursussen volgens o.a. de Nederlandse Reanimatieraad. Deelnemers ontvangen een BHV cursusboek en worden in een veilige en persoonlijke omgeving getraind.Het hoofddoel is het leren redden van een leven. Deelnemers zijn na afloop meestal erg tevreden en enthousiast. Kortom; ik werk graag voor AED Professionals !
Geen saaie lessen met droge stof!Maar docenten die de kennis overbrengen op een interactieve manier, en vol vakkennis en enthousiasme.Natuurlijk moet je zelf aan de slag, en diegenen die daar enige schroom in hebben worden goed en ontspannen begeleid zodat iedereen aan het eind van de dag zowel theoretisch als praktisch (weer) goed geschoold is.
Sophie WongSophie Wong
13:32 01 Oct 22
Met mijn team een compleet verzorgd workshop mee mogen maken bij AED Professionals. Hele leerzame cursus, onze werknemers hebben veel van opgestoken!
js_loader

Investeer in een reanimatiecursus

Elke seconde telt bij een hartstilstand. Door te investeren in een reanimatiecursus, kun je jaren aan iemands leven toevoegen. Onder begeleiding van een instructeur leer je tijdens deze reanimatiecursus hoe je een harstilstand herkent en wat je moet doen als iemand bewusteloos is.

bhv accreditatie voor professionals

Trainingsdata en locaties reanimatiecursus

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Reanimatie- & AED training Amsterdam

Amsterdam

Reanimatie- & AED training Weert

Limburg- Weert

Reanimatie- & AED training Uden

Brabant- Uden

Reanimatie- & AED training Apeldoorn

Apeldoorn

Reanimatie- & AED training Utrecht

Utrecht Voordaan

Reanimatie- & AED training Amsterdam

Amsterdam

Reanimatie- & AED training Zaandam

Zaandam

De inhoud van de reanimatiecursus

Tijdens deze reanimatiecursus leer je hoe je moet reanimeren en een AED gebruikt. Je leert hoe je een slachtoffer in veiligheid brengt, de toestand beoordeelt en de hulpdiensten alarmeert.

Onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur leer je tijdens deze reanimatiecursus eerste hulp te verlenen aan een slachtoffer met bewusteloosheid met ademhaling en bewusteloosheid zonder ademhaling. Je oefent de geleerde vaardigheden om te reanimeren en een AED te gebruiken op reanimatiepoppen.

Wanneer je de cursus goed afrondt, krijg je na afloop van de cursus een Europees erkend Reanimatiecertificaat. Het certificaat is twee jaar geldig en te verlengen door een reanimatie-herhalingscursus te volgen.

Reanimatiecursus bij baby’s en kinderen

kinder ehbo

Reanimatie bij baby’s en kinderen is anders dan bij volwassenen. Hiervoor zijn aparte reanimatiecursussen. Je oefent reanimatie en AED-gebruik op junior- of baby-reanimatiepoppen en je leert handelen bij verslikking en verstikking.

kinder ehbo

Reanimatiecursus aan baby’s en kinderen

Reanimatie bij baby’s en kinderen is anders dan bij volwassenen. Hiervoor zijn aparte reanimatiecursussen. Je oefent reanimatie en AED-gebruik op junior- of baby-reanimatiepoppen en je leert handelen bij verslikking en verstikking.

Moet ik elk jaar de reanimatiecursus en AED training herhalen?

Ja, volg elk jaar een reanimatie-herhalingscursus. Zo fris je je kennis op en oefen je opnieuw wat je moet doen. Er zijn speciale herhalingscursussen die minder lang duren dan een basiscursus. Ook zijn er speciale reanimatie-herhalingscursussen voor burgerhulpverleners, waarin je leert samenwerken.

ehbo herhalingstraining
ehbo herhalingstraining

Moet ik elk jaar de reanimatiecursus en AED training herhalen?

Ja, volg elk jaar een reanimatie-herhalingscursus. Zo fris je je kennis op en oefen je opnieuw wat je moet doen. Er zijn speciale herhalingscursussen die minder lang duren dan een basiscursus. Ook zijn er speciale reanimatie-herhalingscursussen voor burgerhulpverleners, waarin je leert samenwerken.

Jij hebt een fantastisch verzorgde training gegeven met veel enthousiasme, maar vooral heel veel praktische kennis over hoe mensen hun leven te redden. Reanimatie, de Heimrich greep, eerste hulp bij ongevallen, brand blussen, alles kan voorbij.

Petra Ruijs

eigenaresse, MS de Jordaan

Ik vind Annelies erg professioneel en toch kon ze tegelijk erg goed persoonlijk op de wensen van de groep inspelen. Wat ik vooral heel leuk vond is dat ze meestal niet direct antwoord op een vraag gaf maar deze terugspeelde in de groep. Hierdoor blijft het antwoord op de vraag beter hangen.

Desiree Kuperus-Mafait

eigenaresse, The Travel Club

Wanneer je de BHV en ontruimingstraining bij Martin van Bakel laat regelen, heb je niet het gevoel in een klasje te zitten, maar wordt er op een luchtige en volwassen manier je geleerd hoe een leven te redden! Dus geen gegaap in de schoolbankjes maar een prettige leerzame ochtend/middag! Hands-on, dat werkt.

Evert te Pas

Chef- Kok, Kookeiland

Liever in company trainen?

Wij verzorgen al onze cursussen bij u op locatie.

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.