Uw buurman krijgt een hartstilstand en u redt zijn leven!

Hoe voelt dat?

“10.000 mensen sterven jaarlijks aan een hartstilstand”

Een hartstilstand kan iedereen overkomen en hoeft niet dodelijk te zijn. Met een AED (Automatische Externe Defibrillator) laat je vele harten weer kloppen en red je levens. Geweldig toch? Maar dan moet er wel een AED binnen handbereik zijn. Gelukkig zien we ze steeds vaker hangen in woonwijken. Maar het zijn er nog lang niet genoeg. Start daarom in jouw buurt een AED-actie. Wij helpen je met de beste apparatuur tegen een extra aantrekkelijke aanschafprijs. Natuurlijk kun je dit bedrag delen met je buurtgenoten, zodat het bedrag per gezin erg meevalt. Zeker als je het tegenover het redden van een mensenleven zet!

Hoe werkt een AED?

Een AED geeft een elektrische schok die het hart weer laat kloppen. De AED hangt 24/7 vrij beschikbaar in je buurt en kan door iedereen worden gebruikt als het nodig is. De werking is heel eenvoudig, je hoeft alleen maar de spraakopdrachten op te volgen. Voordat je begint met de AED, bel 112 en reanimeer het slachtoffer.

Doe mee aan de AED-Hart-voordebuurt actie. Wij helpen met €700,- korting

Jouw buurt heeft nog geen AED. Dat gaan we veranderen. Graag vragen we je om een donatie, om gezamenlijk het bedrag voor een AED bij elkaar te brengen. De totale gesponsorde kosten bedragen 3.265 euro, inclusief kast, acht jaar onderhoud en verzekering. Doneren kan via ons crowdfunding platform: https://crowdfundingvoorclubs.nl/aed-professionals/

 

Heb hart voor uw buurt. doe mee!

Overzicht
  • AED LIFEPAK CR2 (nieuwste model) met wifi en geschikt voor volwassenen en kinderen)
  • Verwarmde buitenkast – ROTAID
  • 8 jaar 24/7 onderhoudsservice
  • 8 jaar verzekerd tegen verlies en diefstal
  • 10 jaar garantie levering vervangende AED en onderdelen
  • Inclusief vervanging elektrodes en accu bij verloopdatum

 

Ex. BTW Incl. BTW
AED LIFEPAK CR2 €1.895 €2.065
Onderhoud 8 jaar €650 €786
Verzekering 8 jaar €330 €400
AED-Kast €605 €726
Totaal €3.480 €3.977
Pakketprijs €2.995 €3.265

Leren reanimeren?

Ben jij er ook zo bang voor? Iemand krijgt een hartstilstand en je durft niets te doen? Reanimeren is zo gemakkelijk en we leren het je in twee uur. Schrijf in voor onze cursus ‘Leren reanimeren’ en red straks mensenlevens als het nog kan!

Geen crowdfunding maar wel een AED?

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!